El Consell dels Infants d’Olot fa balanç de les accions realitzades l’any passat i presenta el mercat de la joguina i un scape room al Parc Nou

El Consell dels Infants  fa balanç de les eleccions debatudes i dutes a terme durant el curs passat, i encara un nou any, amb propostes tan diverses com un scape room o el mercat de la joguina, que es celebrarà aquest diumenge a la plaça Campdenmàs d’Olot. L’objectiu d’aquestes accions és, com sempre, implicar els més petits a fer activitats a la ciutat i promoure accions respectuoses i beneficioses pel conjunt dels infants de la ciutat.


Amb el nou curs en marxa, el Consell d’Infants d’Olot fa balanç de les propostes dutes a terme i les intensions del nou curs. Dues de les accions que millor han prosperat han estat el fulletó amb missatges positius per estar als parcs i la recent campanya dels ‘carrers nets per Festes del Tura que pretenia acabar amb l’ incivisme dels més grans, a través d’un vídeo que els mateixos nens i nenes van fer.

Montse Riera, tècnica d’educació de l’IME:”La valoració és positiva. Sempre intentem que el Consell dels Infants promogui un procés de reflexió i anàlisi de la nostra ciutat i propostes de millora.”

Per aquest nou curs es durà a terme un room scape al Parc Nou dedicat als alumnes de sisè, que amagarà un sorprenent misteri, que encara no es coneix però que té a veure amb la cura del medi.

Montse Riera, tècnica d’educació de l’IME:”Hi ha una altra activitat que el curs passat demanaven que consistia en poder gaudir d’un scape room que fos una cosa gratuïta, lúdica i accessible per a tots els nens i nenes.”

I per aquest diumenge, a la plaça Campdenmàs, es celebrarà el mercat de la joguina, organitzat per l’AOAPIX i dedicat per nens i nenes de sis a setze anys.

Montse Riera, tècnica educació IME:”La idea és que tu et vinguis a muntar la teva paradeta amb totes aquelles joguines que ja nos fas servir i que estan en bon estat i ho puguis vendre, i després poder-ne adquirir-ne de noves.”

Des del Consell s’assegura que ja s’està treballant per fer una nova quedada amb els alumnes de cinquè de primària de la ciutat per escoltar noves propostes.