El Garrotxa Banyoles inicia dissabte la lliga amb nou entrenador i el debut del seu equip filial

El Garrotxa Rugbi Club disputa aquest dissabte el primer partit oficial de lliga de Primera Divisió, en el que serà la tercera temporada on competiran conjuntament amb el Banyoles Rugbi. El Garrotxa Banyoles jugarà contra l’INEF Lleida al Pla de l’Estany, que també celebrarà l’estrena de l’equip B.


La fusió entre Garrotxa i Banyoles en el món del rugbi es consolida. Dissabte arrenca la tercera temporada del Garrotxa Banyoles, l’equip que agrupa els clubs de rugbi de les dues comarques per competir al més alt nivell, i ho fa a la capital del Pla de l’Estany, que viurà dissabte a les quatre de la tarda l’estrena de l’equip contra l’INEF Lleida. Serà l’estrena oficial a la banqueta d’Adrián Gutiérrez, procedent de Galícia, amb experiència a les categories inferiors de la selecció gallega i de tecnificació a la selecció espanyola. El tècnic afirma que s’ha trobat un grup bo, i es marca com a objectiu classificar-se per la Divisió d’Honor catalana.

L’estrena del nou entrenador no serà la única relacionada amb el Garrotxa Banyoles aquesta temporada. Per primer cop en la seva història, l’equip disposarà d’un filial, una formació ‘B’ que permetrà oferir una vessant competitiva a tots els quaranta jugadors que formen part de la plantilla.

L’equip B disputarà el seu primer partit just després del matx contra el Lleida, a les sis de la tarda contra el Begues.