L’expresident Carles Puigdemont escull el Puigsacalm per la iniciativa ‘Cims per la Llibertat’ del 13 d’octubre

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha escollit el Puigsacalm com el seu cim per la llibertat. Es tracta d’una iniciativa impulsada per diferents entitats del país vinculades amb l’excursionisme o l’entorn natural per demanar la llibertat del presos, exiliats i represaliats per l’estat espanyol. El projecte té per objectiu pujar 18 cims catalans, un per cada represaliat, el proper 13 d’octubre. El Puigsacalm és l’escollit per Puigdemont, tal i com es pot veure al web de cimsperlallibertat.cat. Per participar-hi té un cost de 10 euros per persona que aniran destinats a l’Associació Catalans pels Drets Civils i amb la inscripció s’obtindrà una camiseta.

Deixa un comentari