Besalú acull la 6ª cursa de Muntanya amb un augment de participants respecte a l’any passat

Diumenge Besalú torna a acollir un any més la cursa de muntanya. Enguany arriba a la sisena edició i ho farà mantenint el recorregut de l’any anterior però es farà a la inversa. La prova consta de dues modalitats de recorregut: un de curt de 9km i un de 15km per poder satisfer a tots els participants. La sortida i l’arribada serà al pavelló de l’1 d’Octubre del 2017 a les 9. Per aquest any s’espera un augment de participants respecte a la edició de l’any passat.


Besalú acollirà diumenge la sisena edició de la cursa de muntanya. Una cursa amb dos modalitats de recorregut: un de curt de 9 km amb un 300 m de desnivell i un de llarg de 15 km amb uns 600 m de desnivell. La prova que arrenca a Besalú passarà també per Sant Ferriol.

 Marc Boada, organitzador Cursa Muntanya Besalú: “El recorregut és bàsicament pujar al Sagrat Cor en el recorregut curt i en el llarg seria pujar val Sagrat Cor i baixarem per darrere fins a Sant Fruitós i tornar a pujar al Sagrat Cor i baixar fins a Besalú un altre vegada que els dos recorreguts travessarem el riu que així tindrem les vistes del riu i del Pont Medieval que tant maques són”.

Enguany la cursa ha incrementat els participants inscrits respecte a l’edició de l’any passat arribant, segons les previsions fins al moment, als 250. Uns participants que podran gaudir dels llocs emblemàtics  per on transcorre com el Pont Romànic o l’Ermita del Sagrat Cor situada al punt més alt del Puig Cornador.

Marc Boada, organitzador Cursa Muntanya Besalú: “cada any fem recorreguts nous. Aquets any serà una mica similar al de l’any anterior però en sentit invers. Cada any intentem anar canviant. Si que aquest any tocaria fer el costat de la Mare de Déu del Mont  però hem decidit repetir i passar per el Sagrat Cor”.

Tant la sortida com l’arribada serà al pavelló 1 d’octubre del 2017 on hi haurà  zona de dutxes i es servirà un esmorzar. De fet en el pavelló el mateix diumenge es podran fer les inscripcions per a aquells participants que encara no ho hagin fet a la web cursamuntanyabesalu.cat

 

 

 

Deixa un comentari