La Unió Esportiva Olot presenta els 26 equips que formaran part de l’estructura esportiva aquesta temporada

La Unió Esportiva Olot va presentar els seus equips aquest dijous, amb un acte on hi van participar els més de 300 futbolistes que agrupa el club garrotxí. Sobre el terreny de joc hi van saltar les 26 formacions d’una de les entitats amb més fitxes federatives de la demarcació de Girona.


Qualsevol esportista aspira a poder palpar l’èxit amb les seves pròpies mans, però per a arribar-hi cal molt treball de base. Aquesta feina és la que mou dia a dia el futbol base de la Unió Esportiva Olot, que encara la temporada 2018-19 amb més jugadors que mai. El club acaba de presentar els seus equips de cara al curs que tot just comença, amb 26 formacions diferents: en total, l’Olot té més de 300 jugadors i jugadores, amb cinc equips femenins, dos de futbol social, les noves plantilles d’escoleta prebenjamina i benjamina i el filial del Sant Jaume inclòs. Entre els diferents futbolistes que es trobaven sobre el terreny de joc també hi havia els components del primer equip, encapçalats per Raúl Garrido. El president Joan Agustí, acompanyat del directiu de l’àrea Manel Fernández i el director esportiu Sergi Raset, va cloure l’acte recalcant els valors de compromís i humilitat que vol fer créixer el club en cada un dels seus membres.