L’Olot espera sumar els tres punts contra el Badalona de Calderé per allunyar la mala dinàmica de les darreres dues jornades

La Unió Esportiva Olot rep diumenge al Badalona, en un partit que ha de servir per tornar a sumar punts després de dues jornades sense aconseguir-ne. Barnils serà baixa en un matx on Raúl Garrido espera guanyar el primer partit a casa de la temporada.


Les derrotes consecutives davant els filials del València i el Barça han encès l’alerta a la Unió Esportiva Olot, que necessita sumar els punts per mantenir un coixí respecte les darreres posicions de la Segona Divisió B. Però els garrotxins hauran de buscar la victòria davant un equip entrenat per un vell conegut de l’afició: el Badalona de Ramon Maria Calderé. El tècnic s’enfronta a un dels clubs on ha deixat empremta després de poc més d’una temporada sencera, i torna a l’Estadi Municipal amb un Badalona en línia positiva. L’entrenador olotí Raúl Garrido avisa dels perills dels de Calderé, i considera que s’hauran d’enfrontar a un equip molt competitiu. Per a superar-los, Garrido vol dominar el partit sense desconnectar-se en cap moment. Per afrontar el matx, el tècnic valencià pot tenir diverses absències: Barnils és baixa per sanció, i Jose i Masó són dubte per problemes físics. El partit contra el Badalona serà diumenge, a partir de les cinc de la tarda a l’Estadi Municipal d’Olot.