Sant Joan les Fonts inicia les obres per convertir en un parc urbà la zona de l’oficina de turisme

Sant Joan les Fonts ha iniciat unes obres de millora a l’entorn d’un dels espais més visitats del municipi, la zona que va del pont medieval a l’oficina de turisme i la ruta de les Tres Colades. L’objectiu dels treballs, que s’han finançat amb el suport del Parc Natural, és millorar els accessos per afavorir la relació de veïns i visitants amb el riu Fluvià.


El sector del Molí Fondo i la ruta de les Tres Colades són un dels punts de principal interès geològic i turístic de Sant Joan les Fonts. És per aquest motiu que l’Ajuntament del municipi ha apostat per adequar els accessos amb una sèrie d’actuacions. L’any passat ja es va renovar l’escala per baixar a la zona dels blísters volcànics i en aquests moments estan en marxa les obres per convertir l’espai en un parc urbà que apropi la gent al Fluvià.

Joan Espona, Alcalde Sant Joan les Fonts: “Sempre hem dit que havíem de tornar la mirada al riu, com a sentit de poble. Hi tenim l’oficina de turisme i el que volem és adequar aquest espai per a totes les persones, tinguin mobilitat o no”

A més de construir una rampa perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin veure la colada on hi ha els blísters, també es vol que tota la zona quedi connectada per un camí.

“Voldríem donar-li continuïtat i que es pogués accedir directament als blísters i no haver de recular”

L’actuació té un pressupost d’uns 50 mil euros i es finança, en part, amb una subvenció del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. El següent pas serà millorar l’accés de persones amb mobilitat reduïda a l’oficina de Turisme de Ca l’Esquirolet.

 

 

 

 

Deixa un comentari