El CEF Bosc de Tosca goleja al CF Base Roses i escala posicions a la classificació de Segona Catalana (4-0)

El CEF Bosc de Tosca va guanyar aquest dissabte el CF Base Roses en la sisena jornada de lliga i es consolida com a un dels rivals a batre a Segona Catalana. L’equip groguenc ja guanyava 2 a 0 al minut 4 de partit davant un conjunt visitant que no se sentia còmode. Durant la segona meitat, dues dianes més del Bosc de Tosca van servir per finalitzar el partit amb un 4 a 0 al marcador i confirmar la golejada local.


El Bosc de Tosca s’ha consolidat com un dels rivals estrella a batre a la Segona Catalana. El conjunt local es va imposar aquest dissabte al CF Base Roses per 4 gols a 0. El partit va començar de manera immillorable per als groguencs. La primera diana va arribar ben aviat, al minut 2 i a la sortida d’un córner. Al minut 4, el Bosc de Tosca aconseguia situar el 2 a 0 al marcador amb aquest potent xut des del mig del camp. En aquest moment, el Roses va aconseguir un lleuger augment de la possessió, però no es va acabar de trobar còmode dins el terreny de joc, i no va crear ocasions clares.

Joan Miquel Salavedra: “Un partit com tots els d’aquesta categoria a Segona Catalana, són complicats. Se’ns ha posat molt de cares, perquè hem marcat molt aviat dos gols. Després ells han apretat una miqueta i nosaltres no hem sabut desenvolupar el joc que venim fent aquí al nostre camp”.

La segona meitat va ser un reflex de la primera. Tot i això, el conjunt visitant va aconseguir acostar-se en major mesura a la porteria del Bosc de Tosca, i va reclamar un penal no xiulat per l’àrbitre. A més, el Roses es va situar en inferioritat numèrica quan al minut 56, l’àrbitre expulsava un jugador visitant. A partir d’aquí, el Bosc de Tosca va continuar creant perill i al minut 61 marcava el tercer gol de la tarda. El quart va arribar al minut 67, que deixava el matx sentenciat.

Joan Miquel Salavedra: “En línies generals, estic content, sobretot pels jugadors que creuen en això. S’ho han guanyat avui”.

El Bosc de Tosca va tenir l’oportunitat de marcar la cinquena diana quan va forçar un penal a les acaballes del partit. El xut es va estavellar al pal dret de la porteria visitant. Així, el conjunt groguenc es consolida a Segona Catalana i suma tres punts més en un somiat inici de lliga. L’equip ja prepara la pròxima batalla al camp de l’Abadessenc.