L’Esglèsia del Santuari dels Arcs de Santa Pau acull la 18ª edició dels premis Salvador Reixach de recerca de batxillerat i cicles formatius

L’Esglèsia del Santuari de Santa Maria dels Arcs de Santa Pau ha acollit aquest dissabte la 18a edició dels premis Salvador Reixach. Uns premis que s’atorguen als treballs de recerca de batxillerat i projectes finals de cicles formatius.


L’acte serveix a més per a donar a conèixer els treballs realitzats pels propis alumnes i resaltar la forta petjada de la nova fornada d’esudiants que posen en valor l’esperit educatiu català. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Santa Pau Pep Companys, representants de l’ajuntament d’Olot i el president del patronat d’estudis històrics d’Olot i la comarca. Aquesta és la tercera vetllada que se celebra en aquest entorn de la Garrotxa.

Els premis posen en valor el talent garrotxí i la clau formativa que te la comarca. L’acte ha comptat amb l’entrega dels diplomes i els xècs per als guardonats. L’acte ha estat acompanyat també pels alumnes de l’escola municipal de música d’Olot Xavier Montsalvatge.

Deixa un comentari