El Club Vòlei Olot s’estrena a la lliga amb una treballada victòria davant el CEVOL Torredembarra (3-2)

El Club Vòlei Olot es va imposar aquest dissabte al CEVOL Torredembarra per 3 sets a 2. El partit corresponia a la primera jornada de la Primera Divisió estatal. Una estrena immillorable per continuar endavant.

L’Olot es va estrenar aquest dissabte a la lliga, i ho va fer amb una treballada victòria per 3 sets a 2 davant el CEVOL Torredembarra. La primera jornada de lliga ja va deixar mostres de la dificultat de la categoria, però el conjunt olotí va acabar emportant-se el matx.
El partit va ser molt igualat.

El primer set va ser per als de casa, que volien iniciar bé la competició i ho van demostrar amb bones accions que els avançaven en el marcador. El segon ja no va ser el mateix, i el Torredembarra va igualar el matx posant l’1 a 1.

Miquel Roca, entrenador CV Olot: “Molt i molt treballat, ens ha costat molt, hem guanyat 3-2 al final i 15-10 l’últim set. Però ens ha costat molt, era el primer partit i ens faltava alguna persona per entrar a l’equip. A més, el Torredembarra és un bon equip”.

El tercer set va tornar a decantar la balança cap al Club Vòlei Olot. L’emoció i la passió estaven visiblement presents tant en els jugadors com en el públic. Els esportistes es deixaven la pell i la grada volia respondre amb la mateixa moneda. El quart set del partit va tornar a empatar el matx. El Torredembarra no volia deixar escapar l’oportunitat de guanyar la primera jornada.

Miquel Roca, entrenador CV Olot: “Tenim una plantilla curteta. Són partits molt durs. Hem jugat cinc sets i això són dues hores jugant”.

Finalment, però, durant el cinquè i últim set, l’Olot es va escapar en el marcador per sentenciar i celebrar els primers punts de la temporada. Un triomf merescut dels homes de Miquel Roca.