126 participants s’apleguen per a la 21ª edició de la Cursa de BTT de Santa Pau

Santa Pau va celebrar aquest diumenge la seva cursa de BTT. Els 126 participants van poder completar dos recorreguts amb dificultat variable. Martí Hidalgo i Mar Poyato van ser els vencedors de la distància curta, mentre que Sergi Oller i Gisela Biquet es van imposar a la llarga.


La BTT de Santa Pau és un dels esdeveniments clàssics de la bici de muntanya a la Garrotxa, i ja ha complert 21 edicions aquest 2018. Les instal·lacions del Club Poliesportiu Santa Pau acollien el tret de sortida de la cursa, amb 126 bikers disposats a passar pels corriols de pedra seca i els boscos que envolten el municipi, amb un esdeveniment que transcorre de forma íntegre pel Parc Natural de la Zona Volcànica.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: “Intentem fer un recorregu atractiu, mostrar tot el patrimoni natural que tenim en el nostre municipi, que la gent pugui gaudir dels diferents camins i corriols que algunes edicions obrim expressament per a la cursa”.

En aquesta ocasió, hi havia previst un recorregut senzill de 25 quilòmetres, d’una dificultat baixa on tothom podia animar-se a provar el món del BTT. Però al recorregut de 32, la situació canviava: més d’un es va trobar amb alguna sorpresa.

Miquel Palma, Organització BTT Santa Pau: “la llarga si. Els 10 km de la llarga és com fer un altre cursa. Et pots trobar que pesnes que la curta és molt fàcil i t’aventures a fer la llarga i aquesta és la canya. Hi ha pujades molt dures amb corriols i baixades molt díficils”.

En la distància curta, el guanyador va ser Martí Hidalgo, amb un temps de 1 hora, 12 minuts i 55 segons, i Mar Poyato va ser la primera noia classificada dels 25 quilòmetres. Als 32, es va imposar Sergi Oller, amb un temps d’1 hora, 35 minuts i 44 segons, mentre que la primera classificada va ser Gisela Biquet.

 

Deixa un comentari