La Plaça del Mig i el nou espai de la residència Sant Jaume es presentaran durant la Fira de Sant Lluc

Aquest dimarts es va donar a conèixer l’inauguració la presentació de dos nous espais de la ciutat. Es tracta de la plaça del mig, que s’inaugurarà en el marc de la Fira de Sant Lluc, i el nous espai per a les persones gran situat a la zona de l’antic Hospital d’Olot i el geriàtric.


Durant la Fira de Sant Lluc, que es celebrarà la setmana vinent a la ciutat d’Olot, es presentaran dos espais de la ciutat que s’han renovat als últim temps. D’una banda s’inaugurarà el la plaça del Mig, el dissabte dia 20 d’octubre, després d’una petició dels comerciants i veïns de la zona. Consistirà en un acte distès en el que hi participaran els mateixos veïns i comerciants i comptarà amb una actuació de l’Esbart Olot. Segons el consistori olotí, a la plaça només li queda acabar d’enllestir l’adequació de l’herba a l’espai i una neteja general.

D’altra banda, durant els dies de fires també es durà a terme una jornada de portes obertes a les noves instal·lacions a la residència situada a la zona de l’antic Hospital Sant Jaume d’Olot, i és que la primera planta de l’equipament ja està del tot a punt  perquè disset ancians hi puguin anar a viure a partir del dilluns 22. L’acció es va fer en el marc de l’adequació de l’espai i per la millora de la qualitat de vida de les persones grans oferint-los un nou espai a la primera planta, anomenat unitats de convivència.

Estanis Vayreda, regidor de promoció de la ciutat d’Olot: “Estrenarem la nova Plaça del Mig, el dissabte a la tarda, la posarem en solfa conjuntament amb tots els propietaris i serà una mica estrenar aquest nou espai. El diumenge al matí farem una jornada de portes obertes de la nova residència Sant Jaume d’Olot.

Dos espais de la ciutat molt transcorreguts, que a partir de dilluns ja funcionaran amb total normalitat.

Deixa un comentari