Obertes les convocatòries de subvencions per a la rehabilitació de façanes i al pagament de l’IBI a Olot

L’Ajuntament d’Olot ha tornat a obrir la dues convocatòria de subvencions per a la rehabilitació de façanes i per al pagament de l’IBI. Pel que fa a la rehabilitació de façanes les ajudes podran ser de fins al 50% de l’import  de l’actuació fins a un màxim de 3.000 euros per edifici. Enguany i com a novetat, l’ajuda s’incrementarà un 25% més quan l’actuació es faci en una façana d’un edifici del Passeig d’en Blay. En quant a les ajudes per al pagament de l’IBI, s’hi poden acollir famílies monoparentals i unitats de convivència amb persones aturades de llarga durada i majors de 50 anys. Aquesta subvenció contempla el pagament de fins al 90% de l’import de l’impost. Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina Local d’Habitatge d’Olot fins el dia 30 de novembre en el cas de la rehabilitació i fins al 2 de novembre per l’IBI.

Deixa un comentari