El CPA Olot opta al 12è or mundial del seu palmarès aquest dissabte a França

El Club de Patinatge Artístic Olot marxa aquest dijous cap a França per disputar el Campionat del Món de Patinatge Artístic en grups de xou, on aspira a assolir el dotzè or mundial del seu palmarès. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega són conscients que cada vegada hi ha més competència entre els seus rivals.


Aquest dissabte l’esport garrotxí tindrà un ull posat en un altre país, gràcies al seu club més internacional: el CPA Olot. França acull el Campionat del Món de Patinatge Artístic en grups de xou, al pavelló de la Vendée de Mouilleron-le-Captif, on les olotines buscaran guanyar el dotzè or del seu palmarès. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega arriben a la competició havent guanyat l’Europeu, i sumat amb els títols de les seves vitrines fan que siguin considerades com les principals favorites al campionat amb el disc ‘Sense opcions’. Però el CPA avisa que les rivals ho posen cada cop més complicat.

La competició arrencarà quan faltin vint minuts per les vuit del vespre, i dels onze grups participants les olotines sortiran en les darreres posicions, en desè lloc. A Olot els aficionats es podran trobar a l’Espai Ideal per seguir en directe el Campionat del Món: a partir de les set de la tarda, qui vulgui podrà gaudir d’un nou intent del CPA Olot d’assolir de nou l’èxit esportiu mundial.

x