Els placers del Mercat d’Olot, guardonats com a millor Iniciativa Col·lectiva Territorial de Catalunya

L’Associació de Placers del Mercat d’Olot va aconseguir, aquest dimarts, el Premi a Millor Iniciativa Col·lectiva Territorial, en el marc de l’entrega de guardons dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de Catalunya, que enguany arribaven a la 18a edició i que servien per reconèixer les millors iniciatives innovadores. Els comerciants del Mercat d’Olot van guanyar el guardó gràcies al projecte col·lectiu ‘El placer virtual’, i que té com a objectiu de facilitar, encara més, la compra i venda dels seus productes a distància, a través d’una plana web. A l’acte hi van ser presents el president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera d’empresa i coneixement Àngels Chacón, a més de l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas. L’Associació de placers ha volgut agrair l’empresa que els hi va fer la plana web, ‘Volcànic’ la bona feina feta, i també a la gent de DinàmiG.