L’equip de govern d’Olot preveu inaugurar la reforma del Firal al novembre un cop s’enllesteixin detalls de mobiliari urbà

L’equip de govern d’Olot vol inaugurar oficialment el nou Firal després de la remodelació, i pensa en el mes de novembre. Així ho ha assegurat l’alcalde, Josep Maria Corominas, qui ha assegurat que per llavors la nova font ja estarà en funcionament, així com els detalls que queden pel que fa a mobiliari urbà.


La font del nou Firal d’Olot encara no està en funcionament. El que ho retarda és la col·locació de les peces que falta instal·lar al paviment, una qüestió que hauria d’estar resolta en els propers dies. Amb la font en marxa, es podrà inaugurar oficialment el que probablement ha estat l’obra més important del segon mandat de Josep Maria Corominas, on ara s’han col·locat pedres de delimitació de la zona peatonal i per al qual s’ha dissenyat la col·locació de faigs i roures per continuar l’arbrat fins al Firalet i encara queda la instal·lació de jocs infantils.

De cares al proper mandat, Corominas no serà candidat. El seu equip deixarà econòmicament encarat el projecte de l’Espai Cràter, l’equipament que ha d’explicar als visitants el valor vulcanològic de la comarca. L’equip de govern municipal treballa per assegurar el 85% del finançament per part de fons externs. L’alcalde assegura que al mateix temps segueixen treballant per millorar el Nucli Antic. Ha anunciat propers enderrocs d’edificis degradats al centre d’Olot. L’equip de govern planteja la millora del Nucli Antic alhora que cerca la manera de dinamitzar l’illa del Carme.