Les Preses es bolca amb la segona edició de la Cursa de la Dona pel càncer de mama

Les Preses prepara la segona edició de la cursa de la dona. La prova tindrà enguany 2 recorreguts: un de 5km apte per a tots els públics i un de llarg de 10 km per a les més atrevides. Els beneficis aniran a càrrec de  la Fundació Oncolliga de Girona.


Les preses escalfa motors per acollir diumenge 21 d’octubre la segona edició de la Cursa de la Dona. La cursa que no és competitiva es oberta a totes les dones que vulguin fer-la i és un acte que pretén donar suport a totes les dones de la comarca afectades pel càncer de mama. Des de l’ajuntament de les preses qualifica d’important l’acte en el moment que vivim actualment

Pere Vila, Alcalde de Les Preses: “crec que primer la iniciativa és importantíssima que es mogui tot el col.lectiu de dones en un moment tant important com aquest, però també com a moviment per a la fita tant important que és recaptar fons pel càncer de mama”.

La prova organitzada per l’Associació Amics de les Preses comptarà amb 2 recorreguts un de 5 km elaborat per a tots els nivells i mobilitats o un altre de 10 km per les més atrevides.

Love Lopera, Organització: “hi haurà el de 5 km que és exactament el mateix que el de l’any passat, i llavors n’hi haurà un de 10 que anirà fins al parc Xingurri, pujaran fins a Bosc de Tosca i arribarem fins a la carretera”.

En l’edició de l’any passat van aplegar-s’hi unes 2.000 dones. Per a la Fundació Oncolliga de Girona es valora molt positivament qualsevol moviment en benefici a les persones afectades pel càncer i posa la Garrotxa com  puntal

Lluïssa Ferrer, Presidenta Fundació Oncolliga de Girona: “nosaltres valorem l’esforç que fan les persones quan volen fer una cosa per l’Oncolliga, primer de tot. Després el resultat si és millor, millor i si no és tant bo, s’accepten bé igual ja que sempre diem que amb granets de sorra podem arribar a fer dunes”.

La prova començarà a les 10 del matí des del parc de l’1 d’octubre i comptarà amb esmorzar i una flashmob