Una desena d’organitzacions condemnen el crim masclista de Sant Joan en un comunicat

Una desena d’associacions i partits polítics garrotxins han fet arribar avui un comunicat als mitjans de comunicació on condemnen el crim masclista que va produïr-se aquest cap de setmana a Sant Joan les Fonts.  Al text denuncien la por amb què han de viure moltes dones maltractades i reivindiquen que les institucions haurien de destinar més diners a la prevenció i l’acompanyament de les persones que denuncien. Afirmen que seguiran lluitant perquè les polítiques masclistes no siguin ‘còmplices’ dels assassinats i que treballaran per una comunitat basada en el bon tracte, l’equitat i la sororitat. Les organitzacions signants del manifest són La Dalla Feminista, Alliberem-nos, la Taula Social de Gènere, Unitat contra el Feixisme i el Racisme a la Garrotxa, Ateneu Popular Mala Petja, Núria Social Resilience Earth i la CNT i també Esquerra Olot i la CUP d’Olot i Sant Joan les Fonts.