L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols no descarta tornar a presentar-se com a alcaldable però treballa per a trobar un relleu

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols no descarta tornar-se a presentar com a alcaldable a les properes eleccions municipals. El batlle ha confirmat a Olot Televisió que està treballant per trobar un relleu i confeccionar una llista renovada i transversal.

Els objectius socials han marcat els diferents mandats de Joan Casas al capdavant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols. Aquest estiu s’ha fet realitat una de les seves grans fites com a alcalde, la posada en funcionament del Centre de Serveis per a la Gent Gran La Salut. Un projecte que va iniciar-se fa més de 15 anys.

Joan Casas, Alcalde Sant Feliu de Pallerols: “Ha estat dur però realment amb la inauguració del centre de serveis políticament ja puc morir, que moriré tranquil”

Tot i afirmar que no tornaria a presentar-se després d’obrir la residència, el batlle santfeliuenc no confirma encara la seva retirada de la política. Segons ha explicat a Olot Televisió, està treballant en l’elaboració d’una llista de cara a les eleccions municipals. A més, vol que quedi demostrada la seva innocència en les acusacions d’irregularitats en les obres d’urbanització del Pla de Bastons, que encara estan pendents d’una decisió judicial.

Joan Casas, Alcalde de Sant Feliu: “En aquest moment l’alcalde de Sant Feliu té pendent que s’acabi de formar el grup renovat de gent que vulgui treballar pel poble i també la neteja de les acusacions, estic ben tranquil”

A l’alcalde de Sant Feliu li agradaria que la nova llista recollís les diferents sensibilitats del municipi i del país i poder trobar un relleu com a alcaldable.

Joan Casas, Alcalde de Sant Feliu: “Hi ha un equip de gent que en les últimes setmanes estaria disposada a treballar-hi. Penso que hi haurà una llista transversal. Haurà de ser liderada per Joan Casas? Jo crec que no, estaria bé que fos de gent nova”

De confirmar-se, tot apunta que la candidatura es presentaria sota les sigles de Junts per Catalunya. Joan Casas va ser president comarcal d’ Unió Democràtica fins el 2016, quan va estripar el carnet.

 

 

x