La UE Olot visita aquest cap de setmana l’Atlètic Balears en un partit que pot ser complicat

La Unió Esportiva Olot juga aquest diumenge al camp de l’Atlètic Balears, a partir de les 12 del migdia. Les característiques del camp de Son Malferit, així com el futbol directe dels balears, poden complicar el joc dels de Raúl Garrido.

Després del 4 a 0 contra el Badalona, la Unió Esportiva Olot buscarà sumar la seva segona victòria consecutiva a camp contrari. Serà contra l’Atlètic Balears a Son Malferit, un terreny de joc de gespa artificial i de dimensions reduïdes, on el públic està molt a sobre del què passa a la gespa. Raúl Garrido adverteix d’aquestes característiques a l’hora d’enfrontar-se als balears, tot i que espera que els seus futbolistes mantinguin el domini del joc.

Raúl Garrido, Entrenador UE Olot:“Sí que és veritat que és especial: és un camp petit, de gespa artificial, i això dificulta el poder jugar. No ens sorprendrà res perquè ja el coneixem, i tractarem de guanyar els tres punts com sempre”.

Garrido també avisa sobre el joc dels de Mandix Mandiola: davant es trobaran un equip bo en l’aprofitament de les pèrdues de pilota, especialista en trobar or de contraatacs al rival.

Raúl Garrido, Entrenador UE Olot:“Són molt directes amb el seu joc, i busquen molt la contra. Hem d’estar atents a això i treballar-ho, i tenir en compte que són molt bons jugadors amb individualitats suficients com per guanyar a qualsevol”.

El partit entre l’Atlètic i la Unió Esportiva Olot es disputarà diumenge, a les dotze del migdia, on els olotins buscaran trencar el malefici de ses illes: els vermells no han aconseguit mai els tres punts d’un camp balear.