L’escriptora olotina Jenni Rodà guanya el concurs Paraules en escena de Gavà amb el guió de microteatre ‘El dia de la teva vida’

L’escriptora Jenni Rodà ha guanyat el primer premi del concurs d’escriptura dramàtica Paraules en escena de Gavà pel guió teatral ‘El dia de la teva vida’. Era la primera vegada que l’olotina escrivia un  guió de microteatre, tot i que anteriorment ja havia recollit nombrosos premis i reconeixements per altres peces literàries. La història ‘El dia de la teva vida’ va ser estrenada el passat 29 de setembre a l’Orfeó Popular Olotí. L’obra, protagonitzada pels actors Jordi i Xevi Colom sota la direcció de Xevi Rossell, es pot veure encara aquest cap de setmana a l’ateneu olotí en quatre sessions, dissabte i diumenge a les 6 i a les 8 de la tarda, juntament amb dues obres de microteatre més, ‘Jericó’ i ‘Les Fúries’, dins la proposta teatral titulada ‘Petites històries’ que ha produït la companyia Una càpsula de teatre.

x