El diputat d’ERC Joan Tardà visita la Garrotxa en el marc de la II Festa Republicana

Esquerra Republicana de Catalunya va celebrar aquest divendres la II Festa Republicana a Sant Joan les Fonts. L’acte va comptar amb la presència de diverses personalitats polítiques, com el diputat al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, i el senador Jordi Martí.


El diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Tardà, va visitar la Garrotxa en el marc de la II Festa Republicana de la comarca. L’esdeveniment va tenir lloc aquest divendres a Sant Joan les Fonts.

L’acte que es va celebrar el dia de la Hispanitat va comptar amb la presència de diverses personalitats polítiques, com el president comarcal d’ERC, Pep Companys. A més, també van visitar la comarca, el senador Jordi Martí i la portaveu del grup parlamentari, Anna Caula.

Pep Companys, president comarcal ERC: “Primer de tot el que hem fet és una trobada de regidors, per fer un espai de debat, per preparar les municipals i per parlar també en clau de país. Vam creure oportú aprofitar que fèiem una trobada de regidors i que pogués venir en Joan Tardà a compartir amb nosaltres les claus de país”.

 

Joan Tardà, diputat ERC: “El que fem de manera permanent és ser a tot al país per tal de debatre conjuntament, no només on som, sinó com i de quina manera hem d’encarar els pròxims temps”.

El diputat per Esquerra Republicana, Joan Tardà, també es va pronunciar sobre la recent pèrdua de la majoria independentista al Parlament de Catalunya.

Joan Tardà, diputat ERC: “Nosaltres creiem que la joia de la corona és mantenir la majoria independentista al Parlament de Catalunya, que va costar tant d’assolir el 21 de desembre. En tot cas, no ha d’afectar a l’obra de govern, en la mesura que el govern ha de trobar els suports necessaris per endegar aquesta obra de govern”.

Tot seguit i una vegada acabats els parlaments, va tenir lloc un vermut popular. Les figures polítiques van conversar i debatre amb els veïns i la gent que es van acostar al poble. Posteriorment, les personalitats es van desplaçar cap a Besalú per al dinar popular.