El CE Besalú s’emporta 3 punts (1-0) del derbi contra el FC L’Escala que els permet respirar més tranquils

El Besalú ha recuperat la línia positiva de l’inici de lliga i, després de la derrota contra la unió esportiva Quart, aquest dissabte ha tornat a sumar 3 punts vitals per sortir de la zona fosca de la classificaicó on s’havia instal.lat en les darreres jornades.
Els locals han portat el pes del partit, sobretot a la primera meitat, amb algunes ocasions de gol i sobretot un partit molt encés en el que les jugades brutes han estat presents i la bona técnica ha brillat per la seva absència. Tot i l’encreuament d’ambdós clubs, el Besalú ha aocnseguit imposar-se al marcador en un gol de rebot pràcticament. Per al tècnic del conjunt besaulenc aquests 3 punts eren vitals tot i admetre que s’han trobat una ue l’escala bastant potent en quant a joc

A la segona meitat, l’Escala ha sortit amb més ganes però no ha acabat de definir-se massa bé davant la porteria local. Malgrat aquesta poca definició, els han intentat esgarrapar fins l’última ocasió de gol però no ha estat posible superar als  verds. Final del partit 1-0 per als de casa, que els dona alè per encaminar les següents jornades amb més optimisme

 

Deixa un comentari