El CF Les Preses inaugura el seu renovat estadi amb una victòria clara contra l’Osor (5-0)

Aquest diumenge el Club Futbol Les Preses ha presentat, oficialment, les renovacions fetes al camp. A l’acte hi han set presents el president del club, Xevi Colomer, l’alcalde de Les Preses, Pere Vila, el vicepresident de la Federació catalana de Futbol, Jordi Bonet, i el president de la Diputació de Giorna, Miquel Noguer. Just després el primer equip s’ha enfrontat a l’Osor, en el partit de quarta catalana, que ha acabat guanyant Les Preses per cinc gols a zero.


El Club Futbol Les Preses ha inaugurat, oficialment, les renovacions fetes a l’estadi durant els últims mesos. La gespa artificial i els nous vestidors lluïen des d’avui una imatge renovada de l’estadi, i no s’ho han volgut perdre els diferents equips del club i un centenar de persones, entre familiars i aficionats.

I just després de la presentació, tocava estrenar el camp, i bé que ho ha fet el Club Futbol Les Preses, per cinc a zero a un Osor amb només catorze jugadors.

El primer gol arribava aviat, al minut quatre, després d’una errada de la defensa i el porter. I a partir d’aquí començaria un monòleg de Les Preses, l’únic equip que tenia ocasions, i que just abans del descans ha mig sentenciat el matx amb la segona diana.

Com en la inauguració, les restes de l’huracà Leslie han fet acte de presència a la segona meitat. El públic sota els paraigües han aguantat la pluja d’aigua, i de gols per part del seu equip. El CF Les Preses ha marcat el tercer, mentre els rivals aguantaven, estoicament, els continus atacs presencs. Durant uns minuts l’Osor no ha travessat la línia divisòria, i a la recta final del partit, Les Preses ha aconseguit el quart, i quan l’equip rival ha abaixat els braços el cinquè.

Cinc a zero i tres punts més per somiar amb l’ascens, l’objectiu del club aquesta temporada.