El CPA Olot guanya a França el seu 12è or mundial

Ho han tornat a fer. El Club Patinatge Artístic Olot ha tornat a demostrar que, malgrat que els rivals italians i catalans són cada cop més forts, la marca garrotxina compta encara amb la patent de creativitat i tècnica per col·locar-se en el més alt del podi mundial en la modalitat de grups de xou gran. En aquesta ocasió, el títol mundial, el 12è del seu palmarès, l’han aconseguit a prop de casa, a la localitat francesa de Mouilleron le Captiff.


Amb la coreografia ‘Sense opcions’, una reflexió sobre la força del destí, les noies dirigides per Ricard Planiol i Ester Fábrega han tingut totes les opcions d’aconseguir noavament el títol mundial amb fins a tres puntuacions que han arribat al 10, coronant l’ascens d’una temporada gairebé perfecta des del Campionat provincial que només va comptar amb una lleugera sotragada al campionat estatal, on no van poder ser campiones. Europa i el món han vist després com s’han sabut aixecar per demostrar que segueixen sent les millors.

Els clubs catalans han tingut novament una excel·lent intervenció al mundial de França, certificant que al principal es troba el més alt nivell. El Girona, amb el seu ball titulat ‘Here I am’, ha aconseguit la plata al campionat després de sobreposar-se a una caiguda que ha suposat una penalització però que ha quedat àmpliament compensada per una gran actuació general. ‘Once upon a time’ del Reus Deportiu ha quedat en quarta posició. Els han desplaçat del pódium els Royal Eagles d’Itàlia amb una destacable actuació.

El Campionat Mundial de Patinatge 2018 va ser seguit per pantalla gegant pels aficionats garrotxins, que aquest dissabte a la tarda van omplir l’Espai Ideal d’Olot per ser testimonis del nou triomf mundial d’un club que ja té un lloc a la història de l’esport.

x