La UE Olot cau a Son Malferit en el duel contra l’Atlètic Balears (1-0)

La Unió Esportiva Olot ha caigut, aquest migdia a Son Malferit, en el duel de la vuitena jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió que l’enfrontava a l’Atlètic Balears, per un gol a zero.


Malgrat el conjunt olotí ha jugat bé en algunes fases del partit, les errades puntuals i el bon fer de l’equip rival no els ha donat la possibilitat de lluitar pels tres punts, i sort n’ha tingut de les parades de Ginard. El partit ha arribat a la mitja part amb taules, però pocs minuts després de l’inici de la represa, al minut 52, el conjunt balear s’avançava gràcies a una diana de Nuha Marong. L’Olot ho ha seguit intentant però les arribades de l’Atlètic Balears seguien sent perilloses, i el marcador ja no s’ha mogut més en tot el partit. L’Olot segueix, així, amb el malefici de les Illes Balears, on segueix sense sumar els tres punts cada cop que hi viatja.

Amb aquesta derrota, l’Olot s’instal·la en la irregularitat. Si bé la setmana passada va mostrar la seva millor versió davant el Badalona, aquesta no ha pogut fer front a un Atlètic Balears que escala posicions a la taula. La Unió Esportiva Olot suma onze punts dels vint-i-quatre possibles en les vuit jornades que porten de lliga, i es situa a la part mitja de la classificació.

La setmana vinent rebran un dels clàssics de la categoria de bronze del futbol estatal: el Lleida, que arriba en bona ratxa de resultats i que està situat a la part alta de la taula.

Deixa un comentari