Les Preses culmina una Festa Major amb un repertori musical de luxe

Les Preses va celebrar la Festa Major del poble del dijous 11 al diumenge 14. El concert dels Catarres va obrir el repertori. Divendres va tenir lloc el tradicional ball de cintes i el ball dels Gegants, la Granota i els Calabotins. La festa es va acabar ahir amb un espectacle a càrrec de Pim Pam Pum Foc i la cercavila nocturna de la faràndula.


El poble de Les Preses va finalitzar ahir un cap de setmana molt especial per a tota la població. El poble va celebrar aquests dies la seva Festa Major. La Gala de les Preses es va iniciar dijous amb l’esperat concert dels Catarres. El conjunt de Barcelona va omplir l’Envelat de Les Preses amb un miler de persones.

Josep Maria Batlle, cap de colla de la faràndula: “Els Catarres va ser un èxit. Com sempre, aquesta comissió de festes, ens té acostumats a portar algun grup de primer nivell”.

El tradicional ball de cintes i ball dels Gegants, la Granota i els Calabotins va tenir lloc divendres a la tarda. El seguici va començar al Carrer Josep Tarradelles i a mesura que avançava en direcció Plaça Major, més vilatans s’afegien a la festa. Centenars de veïns, grans i petits, van rodejar la plaça del poble. Els tradicionals balls ocupaven tot l’espai central.

Josep Maria Batlle, cap de colla de la faràndula: “Ara a la tarda, es el dia gran de venir aquí a la plaça i fer el ball dels Gegants, la Granota i els Calabotins. Tothom està disfrutant i és el que interessa en una festa d’aquestes. La Faràdula és un element essencia a la Gala de les Preses”.

Una trentena d’actes i un cartell musical de luxe van fer gaudir els milers de visitants que van festejar la celebració presenca. La Gala de les Preses culmina avui amb l’espectacle a càrrec de Pim Pam Pum Foc i la cercavila nocturna de la faràndula.