La cinquena Bianyal omple els itineraris proposats per descobrir obres artístiques en entorns de gran atractiu

Per cinquena vegada consecutiva, La Vall de Bianya ha portat a terme la ruta cultural Bianyal. Un itinerari que acosta les intervencions artístiques fetes en indrets poc habituals als assistens. Enguany s’han arribat a exhaurir les demandes d’assistència. La Bianyal, que ja és tot un acte consolidat a la Garrotxa ha seguit un recorregut semblant al de l’any passat.


L’ajuntament de la Vall de Bianya i l’Associació Binari han organitzat un any més i per cinquena vegada consecutiva l’itinerari cultural anomeant Bianyal. La jornada vol donar a conèixer les intervencions artístiques que s’han fet través d’un recorregut circular que ofereix la possibilitat a més de posar en valor elements històrics, arquitectònics i naturals del municipi. La jornada s’ha convertit en tot un referent i enguany s’han arribat a exhaurir totes les demandes d’assistència

El recorregut d’aquesta cinquena edició ha estat el mateix de l’any passat resseguint punts com Santa Llúcia, Sant Martí o el molí d’en Solà. Un recorregut que dona la possibilitat al municipi de mostrar indrets a vegades no presents en l’imaginari col.lectiu

Sense dubte una diada que no deixa indiferent a ningú. I és que la Bianyal, ja consolidada en el panorama cultural, apropa el més preuat de la comarca a través d’obres d’art que s’exposen i donen accés a tècniques artístiques variades en entorns privilegiats poc habituals.

x