Un camió cisterna bolca a la rotonda d’entrada als Túnels de Bracons

Aquest diumenge un camió cisterna va patir un accident a la rotonda d’entrada i sortida als Túnels de Bracons, al terme municipal de Sant Esteve d’en Bas. Els bombers van rebre l’avís a les vuit del vespre i s’hi va desplaçar una ambulància per atendre el conductor, que va poder sortir pel seu propi peu del vehicle i que va resultar ferit lleu. La causa més provable de l’accident, segons un agent dels Mossos d’Esquadra desplaçat al lloc dels fets podria haver estat l’excés de velocitat i una relliscada a causa de la intensa pluja que va estar caient a la zona durant la tarda. El camió va quedar encastat al cim de la rotonda i va vessar part del líquid que contenia al remolc, oli de soja, a més del gasoll del mateix vehicle. L’accident no va provocar grans afectacions en el Trànsit, ja que només es va tallar el carril central de la rotonda.

Deixa un comentari