El Joventut Sant Pere Màrtir demana solucions als problemes de drenatge del camp del Pic del Bac després que s’inundés per la pluja

Novament el camp del Club de Futbol Joventut Sant Pere Màrtir va despertar ahir inundat, després de les pluges del cap de setmana. Des de l’entitat es demanen solucions immediates a un problema que es repeteix cada cop que plou. La causa principal són els problemes de drenatge que té el terreny de joc. El club fa temps que espera unes solucions que haurien d’haver arribat fa un mes i reclama tenir un camp en condicions com el tenen al Morrot i a Sant Roc.


El Club de Futbol Joventut Sant Pere Màrtir ha dit prou. Nou episodi de pluges i nova inundació al camp del Pic del Bac i, com sempre, a la mateixa zona del camp. La causa principal, els problemes de drenatge del terreny de joc i la dificultat que té aquest últim per absorbir l’aigua de la pluja.

Josep Coromina, president Joventut Sant Pere Màrtir:”És un tema endèmic que ve de l’any 2000, que hi havia gespa natural i ja s’inundava la mateixa zona i ara continua passant amb la peça de gespa artificial, i el tema de drenatge no s’ha resolt.”

L’entitat crítica la mala gestió de la crisi per part de l’empresa encarregada d’adequar el camp, de la qual encara esperen resposta a unes millores que havien d’arribar al mes de setembre, pels volts de festes del tura, i que, a dia d’avui, encara no s’han produït. D’altra banda, el club critica el fet que al Morrot i a Sant Roc hi hagi uns equipaments esportius en condicions, i en canvi a Sant Pere Màrtir no. És per tots aquests motius que el club demana solucions immediates.

Josep Coromina, president Joventut Sant Pere Màrtir:”És una situació que al club ens comença a preocupar perquè veiem que venen els apres i mares dels jugadors i veuen cada setmana com això no s’arregla.”

Josep Coromina, president Joventut Sant Pere Màrtir:”Arriba un moment que et qüestiones si ets d’utilitat a la societat olotina o no, perquè això no té nom.”

I és que un dels greuges principals d’aquestes inundacions continues al camp és la suspensió d’entrenaments i de partits cada cop a al ciutat hi plou. Actualment el Joventut Sant Pere Màrtir té catorze equips i uns dos-cents vint jugadors, el que el fa un dels equips més importants de la ciutat i del tota l de la comarca.

 

Deixa un comentari