L’alcalde de la Vall d’en Bas considera irresponsables i electoralistes les crítiques de l’oposició per no participar en el projecte comarcal de lectors de matrícules

L’alcalde de la Vall d’en Bas respon a les crítiques de l’oposició perquè l’ajuntament no s’ha posicionat a favor del projecte d’implantació de lectors de matrícules que s’està treballant a nivell comarcal. L’equip de govern es mostra sorprès que es torni a qüestionar aquest tema i qualifica de ‘greu’ una afirmació del comunicat del PDeCat, on deia que no participar a la iniciativa suposava un “atemptat” a la seguretat dels veïns de la Vall i de tota la comarca.


La setmana passada el PDeCat de la Vall d’en Bas, a l’oposició, emetia un comunicat on mostrava el seu desacord en el fet que el municipi no participi en la iniciativa d’instal·lar lectors de matrícules als principals accessos per carretera de la comarca, per millorar-ne la seguretat. L’equip de govern de La Vall Plural, encapçalat per Lluís Amat, es mostra sorprès que el grup de l’oposició recuperi ara aquest debat, que ja es va tractar en un ple municipal. El batlle Considera greu que s’afirmi que aquesta decisió atempta contra la seguretat de tota la Garrotxa.

Lluís Amat – Alcalde Vall d’en Bas – “El que jo lamento i trobo irresponsable és que per un fet electoralista surti que s’atempta contra la seguretat. Ho trobo greu. Com a ajuntament, em reuneixo personalment amb els Mossos cada dos mesos, tractem molts temes amb la discreció i l’eficàcia que demana un tema com la seguretat”

Amat també recorda que són una minoria els municipis que s’han mostrat favorables al projecte, concretament 8 de 21: Les Preses, Maià de Montcal, Sant Feliu de Pallerols, les Planes d’Hostoles, la Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca, Besalú i Sant Joan les Fonts, que compten també amb el suport d’Olot i Sant Aniol de Finestres.

Deixa un comentari