Les empreses del sector de les noves tecnologies s’adapten a un futur amb moltes possibilitats

El pas del temps ha transformat el paisatge. N’és un exemple la nova plaça del mig. Però el pas del temps també ha transformat i a marxes forçades el món tecnològic. Tot avança ràpidament i per això s’ha d’estar al dia en noves tecnologies. Ho saben molt bé en aquesta empresa, inforolot ubicada precisament a la plaça del mig. Una de les 2 primeres a ocupar un local en aquesta plaça quan es va inaugurar.

Ramón Artigas, Gerent d’Inforolot: “nosaltres vam nèxier el 1984. Va ser de les primeres empreses pràcticament a la zona de la comarca. vam començar en un altre local que estava a prop d’aquí al carrer Rector Ferrer, però en el moment que es va muntar la plaça del mig quan es va inaugurar el 1991 vam decidir de traslladar-nos aquí. Vam ser els segons en establir-nos aquí. Ens hi vam establir com a oficina i hi estem molt i molt bé. I més ara que s’ha renovat”.

En el món que vivim, pràcticament virtual, els tempos informàtics ens avisen que allò que volem guardar ho haurem de fer al nou espai d’emmagatzematge anomenat “el núvol”. Un dels reptes del futur per a Inforolot

Ramón Artigas, gerent d’Inforolot: “Una gran expansió amb el tema de la tecnoloogia del núvol. És el que els fabricants de software estan ara aplicant cada cop més i és el que nosaltres etem treballant més ara. Crec que la revolució immediata que hi haurà a nivell informàtic serà això, començar a treballar més que en equips locals situats a la mateixa oficina si no amb sistemes remots que estiguin al núvol i que puguis ampliar o reduir segons les seves necessitats”.

Formació per estar al dia d’una de les principals bases del dia a dia de la nostra societat en l’actualitat. Ena questa sala s’hi formen gent de la Garrotxa i també de fora i qui sap si potser d’aquí en sortirà un futur programador que s’ocuparà de la tecnologia del futur.

x