Mor l’excursionista rescatat al Bassegoda aquest dimecres

Aquesta matinada ha mort a l’hospital el jove excursionista de 27 anys que va ser rescatat ahir al Bassegoda, a la Garrotxa, en estat crític després de patir una caiguda. A les 4 de la tarda, la seva acompanyant va informar que el seu acompanyant s’havia precipitat des de la part alta d’una muntanya. Els Bombers van activar el Grup d’Actuacions Especials amb l’helicòpter i per terra, a més de dues dotacions més de suport. Una vegada localitzada la dona al cim del Bassegoda, l’helicòpter va deixar a dalt els efectius, que van rastrejar tota la paret per on l’home ha indicat que s’havia precipitat. Va ser localitzat inconscient i traslladat fins al parc de Bombers d’Olot, on una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar-lo a l’Hospital Trueta de Girona en estat molt crític i pronòstic reservat.

Deixa un comentari