El CPA Olot s’entrena després de guanyar el seu 12é títol mundial amb més exigència per a la nova temporada

Després d’aconseguir el 12é títol mundial a França dissabte passat, el Club Patinatge Artístic Olot segueix entrenant de valent. Les noies de Ricard Planiol encaren la nova temporada amb una major exigència però amb la certesa que el nivell de les integrants del conjunt creix temporada rere temporada.


El Club Patinatge Artístic Olot continua amb normalitat les sessions d’entrenament tot i haver-se endut dissabte a França el 12è títol mundial del seu palmarès davant d’uns rivals amb un molt bon nivell. Ara toca posar una mica d’ordre en aquest conjunt d’emocions a flor de pell que es van viure dissabte

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: “tot i que portem molta experiència, els nervis no deixen de tenir acte de presència en tots els campionats i més en un campionat com aquest , un campionat del món onm ens hi juguem revalidar el títol de campions del món. La veritat és que amb nervis però també amb molta il.lusió”.

Tot i la comoditat del bon treball fet aquesta temporada toca preparar-se de valent pels nous objectius. L’exigència no pot faltar mai i de fet en les noies de l’Olot aquest és un element que tenen sempre molt present

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: “Sempre hi ha un plus d’exigència normalment en cada coreografia hi ha  sempre algun plus d’exigència. No té per que haver-hi més figueres ni més línes de pasos complicada però si que cada cop té més nivell d’exigència per que vulguis o no si ens mirem els treballs des del principi, tots han anat evolucionant i cada cop són més complicades i difícils”.

Un dels altres al·licients és el nivell. Generació rere generació aquest grau va en augment i dona com a resultat la bona temporada que ha fet el conjunt olotí.

Ricard Planiol, entrenador CPA Olot: “en certa manera també va pujant la qualitat del patinatge individual això vol dir que també les patinadores que estan competint a nivell individual cada vegada tenen un nivell molt superior amb comparació amb patinadores en edicions i anys anteriors”.

Una bona temporada per a un equip que ha crescut amb humilitat i bon treball amb un resultat en el millor dels nivells.

x