El subdelegat del Govern espanyol a Girona veu probable que el conveni per la variant d’Olot arribi abans d’acabar l’any

El subdelegat del Govern espanyol a Girona, l’olotí Albert Bramon, és el convidat d’avui al programa Pros i Contres d’Olot Televisió amb motiu dels 100 primers dies de gestió a la demarcació. A l’entrevista, Bramon creu que aconseguirà que es formalitzi el conveni per la variant per part del govern espanyol. Veu menys probable, en canvi, que es desencalli el tram de titularitat catalana.


El subdelegat del Govern espanyol a Girona ja té hora per reunir-se amb el secretari d’Estat d’Infraestructures. Creu que podrà convèncer-lo de la conveniència que el govern espanyol financiï la connexió amb la variant d’Olot després de recordar-li que fa anys el Govern Català va cedir-los generosament la titularitat de la carretera dels túnels de Collabós. Per tot això, veu probable que el conveni se signi abans de finals d’any. Albert Bramon veu menys probable, en canvi, que els tràmits de la banda de titularitat catalana arribin a temps per començar les obres l’any vinent.

Albert Bramon, subdelegat del Govern espanyol a Girona: “Aquest probable, si me’l preguntes en tants per cents, seria un percentatge al 50%, posem per cas. L’any que ve el Govern de la Generalitat podrà casar el conveni amb el seu projecte constructiu, que encara no està fet, i fer que aquesta carretera comenci a aparèixer als pressupostos de Generalitat”.

Preguntat per les properes eleccions municipals a Olot, Albert Bramon, primer secretari del Partit dels Socialistes a la Garrotxa, considera que la candidatura traurà millors resultats que el 2015, influïda pel reflex del govern de Pedro Sánchez, que, segons ha dit, a banda de tirar ponts en la qüestió catalana, ofereix una alternativa socialdemòcrata a la dreta del PP.

x