La carretera de Santa Pau viurà talls intermitents en la circulació durant un mes en motiu de les obres del carril bici

La carretera de Santa Pau viurà talls intermitents en la circulació per obres durant el proper mes. Es donarà pas alternatiu amb semàfors al tram entre Can Serra i Can Xel, per ampliar la calçada i continuar amb els treballs del camí per a bicicletes i vianants que ha d’unir el pàrquing del volcà Santa Margarida i Can Blanc.


Des d’aquest dilluns es dóna pas alternatiu als vehicles que circulen entre Can Xel i Can Serra, a la carretera de Santa Pau. Infraestructures i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa avisen que la situació s’allargarà durant un mes, en motiu de les obres que ampliaran la carretera en aquest punt, un fet que comportarà restriccions de trànsit. L’afectació és conseqüència de les obres de la via peatonal i ciclista que uneix el barri de Can Blanc de Santa Pau amb el pàrquing de Santa Margarida, i és l’únic punt que el carril no pot passar per la carretera vella.

Xevi Puig, director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: “Es va prendre aquesta decisió per evitar un moviment de terres, desproporcionat per l’obra que s’està fent. Per tant, hem de tocar la carretera i es desplaçarà en aquest tram”.

La regulació es fa a través de semàfors, i en el tram afectat s’ha de combinar la circulació en un sol carril. L’obra tindrà dues fases, dues setmanes per a cada sentit. També s’intervindrà al camí d’accés a la Cooperativa la Fageda, on es millorarà la visibilitat en l’encreuament. L’obra es farà un cop hagi finalitzat la intervenció a la carretera, amb una incidència mínima.

Xevi Puig, director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: “Aquesta no hauria d’afectar a ningú, i es farà de nit per garantir l’accés a la cooperativa”.

Des del Parc Natural de la Zona Volcànica es demana paciència als conductors. Pel que fa a les obres del camí de vianants, l’administració assegura que van segons el ritme previst.

x