La CUP decidirà en assemblees obertes i abans d’acabar l’any si es presenta a les eleccions municipals d’Olot

La CUP, per la seva banda, ha determinat que a les eleccions municipals d’Olot per primera vegada es pot donar que l’antiga Convergència i Unió, ara PDeCAT, i el PSC, no sumin majoria absoluta. En aquest sentit, han decidit convocar mensualment unes assemblees obertes a la ciutadania on es farà balanç de la feina feta, s’establiran necessitats, es dissenyarà un projecte iedològic i finalment, es decidirà si concorren a les eleccions. El regidor de la CUP Lluís Riera ha dit a Pentàgon que la decisió hauria d’estar presa abans d’acabar l’any.

 Un cop es farà aquesta sèrie de debats, que són en assemblees mensuals obertes, hi haurà el projecte ideològic, què volem fer, cap a on volem anar, quin model de ciutat volem, quines mancances té i com les solucionem. A partir d’aquí sí que pots anar a buscar persones perquè puguin formar part d’aquesta candidatura, si és que la CUP decideix presentar-se. Sí que és veritat que aquesta és una cosa que hem de decidir en el marc d’aquesta tardor, abans d’acabar l’any, hem de tenir decidit si sí, si no, de quina manera i com”.

x