Diumenge arriba la quarta cursa ràpida vertikalm de la Vall d’en Bas amb rècord de participació

Un any més i per quarta vegada consecutiva la Vall d’en Bas aplegarà la Kilòmetre Vertical. Una cita imprescindible per aquells amants de l’esport de valent. I es que la prova que te sortida a la Plaça de Sant privat d’en Bas a uns 525m finalitza al cim del Puigsacalm d’uns 1514 m. Un repte que cada any aplega un nombrós públic.


La prova organitzada pel Grup excursionista, cultural i alpinista de la Vall d’en Bas, tindrà pujades i baixades ideals per a l’adrenalina. 1000 primers metres de recorregut suaus per pistes, corriols i seguint el curs del riu Gurn i després un recorregut més fort que s’enfila per zones amb roures i boixos.

La cita serà diumenge 21 a dos quarts de 10 del matí. Les inscripcions es podran fer via on line finas el mateix diuemnge. I un cop allà, el mateix diumenge de forma presencial fins les 9 del matí. La prova que és solidària col.labora amb el total destinat a la Fundació Bosch que te com a objectiu promoure la investigació i recerca per a malalties infantils de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

 

x