La Cursa de la Dona de les Preses comptarà amb una flashmob de zumba

Les Preses acollirà aquest diumenge una nova edició de la cursa de la dona. La cursa ja ha tancat inscripcions amb 2.000 dones apuntades. Una de les novetats d’aquest any serà el flashmob de zumba a càrrec del gimnàs Ani Tot Fitness, una bona manera de fer esport i contribuir en els hàbits saludables i de passar-s’ho bé.


Aquest diumenge Les Preses organitzarà la segona edició de la cursa de la dona. Per aquest any s’ha superat, de llarg, el nombre d’inscrites, fet que la organització hagi hagut de tancar les inscripcions per la seguretat de l’esdeveniment, amb un total de 2.000 dones, unes dues-centes més que ara fa un any. Tot i així la gent pot participar-hi sense rebre l’obsequi.

Una de les claus de la bona rebuda és el bon ambient que es respira a la cursa, que més que una prova de competició, acaba esdevenint una matinal d’activitat física saludable entre amigues o familiars. Més enllà de córrer la prova de 10 o 5 quilòmetres, el gimnàs Ani Tot Fitness ha preparat una flashmob de zumba per celebrar la jornada.

Anna Burgos, Ani Tot Fitness:”Participarem un any més a la cursa de la dona de Les Preses fent una flashmob, que consistirà en una coreografia de zumba molt senzilla que hem preparat

Segons aquest gimnàs olotí, la coreografia del flashmob és fàcil d’aprendre i dedicat a totes les edats, i anima a la gent a practicar zumba, pels beneficis que comporta per la salut, des de la vessant física a la mental, per ser un bon aliat per lluitar contra l’estrès.

Anna Burgos, Ani Tot Fitness:”La idea és fer una cosa diferent, entretinguda i motivadora per la gent.”

Tot a punt, doncs, el diumenge a la plaça 1 d’octubre de Les Preses, per lluitar contra el càncer de mama, corrent i fent zumba.