La 34a Mostra Gastronòmica tindrà dos nous establiments participants i premiarà al grup d’arquitectes RCR

Aquesta setmana s’ha presentat una nova edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, que arriba a la 34a edició. Un total de disset establiments conformaran la mostra d’aquest any, en la que es reconeixeran el grup RCR Arquitectes, l’empresa de Jordi Oliveras Vins Licors i caves, i la família Solé Niubó Angelats.


Del 25 d’octubre al 25 de novembre, la Garrotxa celebrarà una nova edició de la Mostra Gastronòmica, que enguany arriba, ni més ni menys, que a la 34a edició, i és organitzada per l’associació d’Hostalatge de la Garrotxa. La mostra és l’aparador del patrimoni gastronòmic de la comarca i té com a objectiu promocionar el territori a través dels productes i productors locals. Com cada any, la mostra començarà un dia abans, el 24 d’octubre, en motiu del sopar inaugural, al Restaurant Les Cols d’Olot, que ja ha exhaurit les 250 entrades disponibles.

Gerard Xifra, president Associació d’Hostalatge de la Garrotxa:”Dimecres 24 d’octubre es celebrarà el sopar inaugural de la Mostra Gastronòmica. Aquest any tenim disset establiments, dos més que l’any passat, establiments d’arreu de la comarca.”

Els dos establiments que s’incorporen al mostra són el Lògic i l’Umami, tots dos de la ciutat d’Olot, i que s’afegeixen a la quinzena d’establiments que hi participaran, en una mostra molt transversal i diversa.

Gerard Xifra, president Associació d’Hostalatge de la Garrotxa:”Som una mostra molt transversal igual que el nostre gremi. Hi poden haver restaurant amb dues estrelles com és Les Cols, o amb una com Ca l’Enric, o restaurants de base, com són la gran majoria.”

Enguany es reconeixerà amb el Volcanet d’Or al grup d’arquitectes RCR Aranda Pigem Vilalta, per la seva trajectòria i per apropar tanta i tanta gent a la comarca. El Volcanet d’Argent serà per l’empresa Jordi Oliveras S.L. Vins Licors i caves; i l’homenatge serà per la família Solé Niubó i Angelats, del Restaurant i Saló de Banquets La Torre dels Til·lers de Les Planes d’Hostoles.

Productors locals, cuina de proximitat, història i tradició. Un plat perfecte per llepar-se’n els dits.