Les Balkan Paradise Orchestra plat fort del Circuit Folk de Riudaura que comença aquest cap de setmana

Els concerts del Circuit Folk de Riudaura finalment  començaran aquest proper cap de setmana i el següent després que la data inicial prevista, el 14 d’octubre, s’hagués de suspendre a causa de la previsió de forta pluja.


El circuit Folk de Riudaura que s’havia de celebrar el passat diumenge es va suspendre per la previsió de pluja. Per tant Riudaura es prepara aquest proper diumenge per celebrar finalment la segona edició del circuit. Enguany el diumenge 28 d’octubre el plat fort seran les guanyadores del concurs de sons de la Mediterrània 2017, les Balkan Paradise Orchestra. Una formació  inusual i trencadora formada per 11 instrumentistes de vent i percussió amb inicis a Barcelona el 2015. El conjunt ens porta temes de caire balcànic amb tocs de ritmes tradicionals de tot el món.

El Circuit Folk Riudaura amb aquesta segona edició segueix la tendència de posar el municipi en el calendari d’esdeveniments musicals d’arreu del país tant a l’estiu amb el cicle  “d’aquí estant veig una estrella” com a la resta de l’any amb aquesta cita musical de carrer

La Matinal Folk de Riudaura tindrà com a primer plat musical aquest diumenge 21 el duo de Manlleu i Ribes de Freser Marcel Làzara i Júlia Arrey que després de pedalar per Brasil durant dos anys han transformat les vivències d’allà en temes musicals mediterranis amb tocs brasilers. Les dues matinals seran a les 12 del migdia a la plaça Tiradors.

x