La pluja afecta les vendes del mercat extraordinari de roba de Sant Lluc

La pluja no ha impedit, aquest dijous, que alguns paradistes sortissin al carrer a vendre, en motiu del mercat de roba extraordinari de les Fires de Sant Lluc. Una trentena venedors s’han situat a la plaça Balmes i voltants esperant que algun atrevit els vingués a comprar algun dels seus productes.


El mercat de roba extraordinari de les Fires de Sant Lluc d’aquest any s’ha dut a terme sota una pluja extraordinària. Els més afectats han sigut la trentena de paradistes que s’han atrevit a sortir al carrer i  anar a vendre, situats a la plaça Balmes i voltants, i que s’han hagut de resignar veient com el mal temps els arruïnava el dia de vendes. Totes menys una, que s’hi ha fet la barba d’or venent paraigües.

Otilia Santiago, venedora:”Els paraigües ens han salvat el dia. Per nosaltres és un dia molt important perquè només passa cada sis mesos.”

Però la gran majoria s’aixoplugava darrere els improvisats mostradors dels seus vehicles procurant que no és mullés tot el gènere. Alguns amb experiència, i és que no és la primera vegada que plou per Sant Lluc.

Montserrat Palahí, venedora:”Per Sant Lluc sempre ens plou, ja és alguna cosa normal,però tant com aquest any no.”

Entre tanta pluja era difícil trobar clients per les parades, i els pocs que hi havia emfatitzaven amb els paradistes:

Isidora Huguet, clienta:”No vendran res avui, s’hauria d’haver aplaçat, perquè molts venen de lluny. Ja ho veus, falten la meitat de les parades i les poques que hi ha són molles.”

D’altres, en canvi, es rendien i tornaven a casa, per evitar quedar gaire més molls.

Tot i així, com que al mal temps bona cara, alguns venedors es prenien el dia amb bon humor, esperant que la pluja, almenys, afluixés. D’altres, en canvi, han decidit desmuntar i marxar. Maneres de fer i opinions per a tots els gustos, en una jornada de Sant Lluc passada per aigua.