Mor l’excursionista que dimecres va ser rescatat a Sadernes en estat molt crític

Mor l’excursionista que aquest dimecres a la tarda va ser rescatat pels Bombers en estat molt crític al puig del Bassegoda, a la Garrotxa. L’home, de 27 anys i veí de Girona, s’hauria precipitat en una paret de la muntanya i va haver de ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on finalment ha perdut la vida.


Un excursionista de 27 anys ha mort aquesta matinada a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on havia ingressat en estat crític després de patir una caiguda mentre feia una ruta entre Sadernes i el puig del Bassegoda, a Sales de Llierca.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís de la seva acompanyant al voltant de les quatre de la tarda d’aquest dimecres, informant que l’home s’havia precipitat per una paret de la muntanya. Els Bombers van activar el Grup d’Actuacions Especials amb l’helicòpter i per terra i dues dotacions més de suport per tal de localitzar-los. Van trobar la dona al cim del Bassegoda, des d’on els efectius van rastrejar la zona de l’accident, amb la dificultat afegida de la boira.

 

L’excursionista va ser localitzat inconscient i traslladat fins al parc de Bombers d’Olot. Des d’allà una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques va dur-lo a l’Hospital Josep Trueta de Girona en estat molt crític i pronòstic reservat. Finalment ha mort al llarg de la nit a causa de les ferides de la caiguda.