Aquest cap de setmana Olot acull la Volcànica LAN Party amb estètica retro ambientada en jocs dels 80 i 90

Aquest divendres comença una nova edició de la Volcànica LAN Party, el  punt de trobada dels amants dels jocs d’ordinador i el món de la tecnologia. Al recinte Firal d’Olot, tot està a punt per acollir les competicions dels diferents jocs, amb més d’un centenar de participants i també espais per apropar aquest món a tota la família.


Els ‘gamers’ i els amants de la tecnologia tenen una cita aquest cap de setmana a Olot. El recinte firal de la capital garrotxina acull una nova edició de la Volcànica LAN Party, la festa de les noves tecnologies de la Garrotxa, que organitzen conjuntament el Consell Comarcal i l’Associació Ordinadors Enllaçats.

La Volcànica d’enguany tindrà una estètica ‘retro’, amb presència dels jocs clàssics dels anys 80 i 90. Tot això sense oblidar la vessant més competitiva, amb campionats de Counter Strike, Clash Royale o League of Legends. Enguany l’organització aposta també per obrir-se a tota la població, incorporant un espai sense inscripció prèvia per a tothom que s’animi a gaudir dels jocs més emblemàtics.

Toni Gómez , Associació d’Ordinadors Enllaçats: “hem preparat tota una sèrie d’ordinadors i dispositius que ens permetran jugar a jocs retros dels anys 80 i 90 per tornar una mica a aquells pares que vinguin amb els fills podran ensenyar-los amb el que jugaven ells. D’alguna manera volem potenciar aquesta relació amb el passat”.

Conduir un cotxe teledirigit, practicar tir amb arc o jugar al Dance Dance Revolution són algunes de les propostes que es pondran gaudir en família en aquesta edició.

x