El Bosc de Tosca, les Planes i el Sant Roc són els únics equips de futbol garrotxins invictes després de set setmanes de competició

Després de set jornades, al futbol territorial encara queden tres equips imbatuts. Són el Bosc de Tosca de Segona, Les Planes de Tercera i el Sant Roc de Quarta. Precisament, aquesta bona arrencada de temporada ha valgut als dos darrers equips per ser líders a la lliga.


Arrencar bé la temporada no assegura res, però contribueix a dotar als equips d’un bon coixí per encarar millor els objectius marcats, i la via més ràpida és aconseguir evitar les derrotes. A hores d’ara, només hi ha tres equips garrotxins de futbol que mantenen la seva condició d’invictes; a la Segona Catalana, el Bosc de Tosca es consolida a la categoria gràcies a les quatre victòries i tres empats que ha sumat fins al moment, i es situa a la quarta posició. A la Tercera, Les Planes ha sorprès tothom després de l’ascens aconseguit a l’estiu, i amb el seu nou entrenador Joan Pou lideren la classificació igualats amb l’Amer, també imbatut i amb dos empats; malgrat que el seu objectiu segueix essent la permanència, els planencs asseguren que no renuncien a res. I a la Quarta Catalana, l’equip més fort fins al moment és el Sant Roc, l’únic de tots que compta per victòries els seus enfrontaments: divuit punts en sis jornades són números que els situen com un dels favorits a l’ascens, i de moment encapçalen la lliga.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “Bé, de favorits n’hi ha més d’un i més de quatre. Nosaltres intentarem quedar a dalt i fer les coses el màxim de bé, amb la implicació de tot l’equip esportiu i directiu del club. Però ja se sap: al futbol, a vegades, les coses es torcen”.

A banda de ser invictes, el Sant Roc, Les Planes i el Bosc de Tosca també coincideixen en un altre aspecte: són els més golejadors de les seves lligues, amb 20, 21 i 17 gols fets respectivament.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “L’any passat potser arribàvem més, però també fallàvem més; per això hem fet entrenaments específics per variar aquest aspecte”.

El proper partit del Bosc de Tosca serà a casa diumenge contra el Marca de l’Ham a les 12 del migdia. Les Planes visita el camp del Sant Ponç dissabte a les cinc de la tarda. I el Sant Roc rep l’Atlètic Olot el mateix dissabte, però a les quatre.