Olot viu dos atropellaments en menys de 24 hores, un d’ells mortal

A Olot s’han produit dos atropellaments en menys de 24 hores, un d’ells mortal. Dijous un home d’edat avançada va morir després de ser envestit per un vehicle quan creuava la carretera de Santa Pau per un punt no indicat per al pas de vianants. Aquest divendres al matí una dona ha estat atropellada a la carretera de Santa Coloma, que ha estat traslladada a l’Hospital d’Olot.


La Policia Municipal d’Olot ha confirmat que un home de 94 anys va morir aquest dijous al matí a Olot víctima d’un atropellament. Els fets s’haurien produït abans del migdia, quan l’home va creuar la carretera de Santa Pau, al tram entre la gasolinera BP i l’Hotel Riu, fora del pas de vianants. Van intervenir dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que van traslladar-lo a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa en estat menys greu. L’home, d’edat molt avançada, va morir a Urgències hores més tard.

D’altra banda aquest divendres al voltant de les deu del matí una ambulància del SEM ha traslladat una dona a l’Hospital d’Olot, després de ser atropellada per un turisme a l’altura del supermercat de l’avinguda Santa Coloma d’Olot. Aquest migdia es trobava a Urgències on se li han fet diverses proves. El d’avui és el segon atropellament en menys de 24 hores a la capital garrotxina.