La residència geriàtrica Sant Jaume d’Olot obrirà les portes diumenge al matí per veure la finalització de la primera fase d’obres

Aquest diumenge es podrà visitar la finalització de la primera fase d’obres de la residència de gent gran Sant Jaume d’Olot. Les obres amb un cost d’uns 441.000 euros s’han centrat en adequar la primera planta amb la construcció d’una sala polivalent,una cuina i habitacions equipades per a un total de 17 residents.


Les millores busquen crear un nou model d’atenció a la gent gran permetent-los més autonomia permetent al resident que se senti com a casa.

La primera fase de les obres s’han dut a terme amb el finançament de fons de la fundació Antic Hospital Sant Jaume i del Departament de Treball, Afers Socials i famílies.La segona fase de les obres es centrarà a millorar l’atenció de la mateixa residència amb la remodelació de l’escala i una nova centraleta a l’entrada.

Amb la finalització de les obres es donarà accés als residents que tindran totes les comoditats possibles al seu abast i amb pràcticament tots els elements adaptats a les seves necessitats. La intenció és fer crèixer aquest nou model d’atenció a la gent gran.