La Residència La Tardor d’Olot reforma la planta baixa per oferir activitats i cursos tant de residents com de gent gran de la ciutat

La residència la tardor ha començat un projecte innovador: han reformat la planta baixa i hi volen a dur a terme múltiples activitats per obrir la residència a tots els públics. Per començar, els residents i gent de fora de l’equipament van poder veure l’actuació musical del grup de playback de Torelló.


Aprofitant la Fira de Sant Lluc que celebra la ciutat d’Olot, la Residència la Tardor ha estrenat la remodelació que ha gaudit el centre. Tota la planta baixa ha estat modificada per tal d’acollir un nou espai amb una bona capacitat per desenvolupar-hi activitats, on els mateixos residents han fet alguns dels mobles que decoren l’interior. El primer esdeveniment es va viure aquest dijous, amb l’actuació musical del grup de playback de Torelló, que ja és un habitual de la residència pels espectacles que ofereixen. La intenció és adreçar aquestes activitats a tothom.

Teresa Farrarons, Residència La Tardor: “Aquest espai està pensat per que vingui gent de fora. Està pensat per a realitzar diferents tallers tot l’any. Poden venir gent de fora, majors de 65 anys o poden venir els residents de dalt poden baixar aquí a la panta zero i disfrutar del taller que es porti a terme aquells dies. Hem coïncidit amb la Fira de Sant Lluc per que així és una proposta més que ofereix la ciutat. I tothom que vulgui venir a vistar-nos els ho ensenyarem encnatats i amb molt de gust”.

Les activitats venen de la ma de conjunts, artistes i especialistes externs, i d’aquesta manera s’obren a la ciutat i a la Garrotxa, que així té un nou espai de lleure, i els residents tenen una activitat més amena al centre.

 

x