La UE Olot rep diumenge al municipal a un Lleida Esportiu que encara no ha perdut cap partit en lliga

Partit complicat el que li espera a la Unió Esportiva Olot aquest cap de setmana a casa. Els jugadors de Raúl Garrido es veuran les cares amb el Lleida Esportiu, l’únic equip de la categoria que encara no ha perdut cap partit en lliga.


La Unió Esportiva Olot s’enfrontarà, aquest diumenge a partir de dos quarts de sis de la tarda, al Lleida Esportiu, en el partit corresponent a la novena jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B.

El Lleida, que ve de jugar partit intersetmanal visitarà el Municipal d¡’Olot imbatut, encara, a la lliga, i situat en la part alta de la taula. Tres seran les claus, segons Raúl Garrido, que haurà de complir l’equip si es vol endur els tres punts.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Hem de tenir paciència, posicionar-nos bé i ser atrevits.”

A l’espera que el rival arribi tocat després de caure eliminat en la eliminatòria de Copa del rei contra l’Ebro, el Lleida arribarà amb la baixa d’un dels jugadors més bons de l’equip, César Soriano, tot i que el tècnic valencià creu que el conjunt lleidatà té una plantilla el suficientment potent, com per poder cobrir la baixa.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Tenen una plantilla el suficientment bona. Encara que Soriano estigui lesionat, tenen a Tano, a Marc Trias o Noel, que poden jugar de centrals. De lateral esquerra tenen a Joan Oriol, que segurament serà titular. És una baixa, i sempre que hi ha una baixa per mi millor, no? Però no crec que afecti molt a l’equip.”

Quan ja es porta, gairebé, una quarta part d ela lliga complerta, l’entrenador de la UE Olot, destaca la importància de situar-se en una bona posició a la classificació.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”S’aniran fent grupets i és important que ens situem en un grup que no sigui el de baix, i després ja veurem. Ara quan arribem a la jornada deu ja podrem fer valoracions més importants.”

Així doncs, tot a punt per recuperar en forma de resultats les bones sensacions, i de tornar-se a fer fort a casa.

x