L’Hora de Joglar s’acomiada aquest dissabte a la Sala Apolo de Barcelona de la Gira Abrak’Abranka

L’Hora de Joglar s’acomiada de la seva gira Abra’Kabranka que ha dut al grup per circuits i festivals d’arreu del país. La formació s’acomiadarà aquest dissabte des de la Sala Apolo de Barcelona dins del festival de fusions musicals Connexions on actuarà amb les Blakan paradise Orchestra. Després de la gira el grup es prendrà un petit descans musical.


Després de passar per festivals d’estiu consolidats de tot Catalunya, concerts de petit i gran format, l’Hora de Joglar posa punt i final a la Gira Abrak’Abranka que durant hores i hores de música ha fet les delícies dels seus seguidors. Una gira que ha permès al grup conèixer món amb una grata rebuda per part dels fidels amants del grup.

Aniol Nebot, membre de l’Hora de Joglar: “ens ha permés sortir fora. Hem anat dues vegades a Hongria per primera vegada, a dos festivals que la veritat hem quedat molt sorpresos ja que un era molt gran que és diu Sziget, que és un festival que es fa a la illa de Budapest, un festival molt gran i amb molta sorpresa per la rebuda que hem tingut”

Ara toca posar punt i final a la gira i serà a la sala Apolo de Barcelona aquest cap de setmana. Un concert en que la fusió en serà el protagonista

Aniol Nebot, membre de l’Hora de Joglar: “dins del festival connexions que el que fa aquest festival es fusionar dues formacions i en surt un espectacle. I a nosaltres ens han fusionat amb les Balkan paradise Orchestra que és un grup de noies que van estar a les festes del Tura que fan música balcànica amb fanfarria i tenen punts musicals a veure amb nosaltres”.

I després de tant de ritme toca aturar-se una mica. Però només una mica. Agafar aire i preparar novetats

Aniol Nebot, membre de l’Hora de Joglar: “Suposo que el que farem és seure’ns nosaltres un moment i agafar un petit respir. Veure cap a on anem. Mai hem parat de crear música ii per tant tenim temes per al futur”.

Encara queda moltes hores de Joglar. Abans però gira de comiat a la sala Apolo de Barcelona aquest dissabte a les 10 del vespre dins del Festival Connexions.